Hörapparater från GN ReSound

Många modeller och laddningsbar teknik

webbmaster återkommer med information om höstens hörapparater / 20181206 lanseras LiNX Quattro i Sverige

GN ReSound LINX med RIC
ReSound LiNX Quattro med RIC - högtalare i örat
GN ReSound LINX med RIC och laddningsbart
ReSound LiNX Quattro med RIC och laddningsbart - Enkelt och bekvämt - Slippa tänka på batterier - Miljövänligt - Ladda när du sover
 

NYHET - SE "ÅRETS HÖRAPPARAT" PÅ FILM

Välj vilken färg du önskar
Välj vilken färg du önskar - matcha mot håret eller huden eller kanske glasögonskalmar
 

En ny hörapparat som inte kan jämföras

ReSound LiNX Quattro ger användaren en kristallklar hörupplevelse med fylligare ljud, oslagbart stöd för streaming, möjlighet för anpassning på distans och världens mest avancerade laddningsbara lösning – allt i en och samma produkt.
 
Tack vare vår nya chip-plattform med branschens största ingående dynamikområde, 116 dB SPL och ett frekvensområde på upp till 9,5 kHz, kan användaren se fram emot att uppleva de ögonblick som betyder allra mest med ett kristallklart ljud och vid streaming från alla ljudkällor.

Många tillbehör finns till hörapparaten Hörapparaten Quattro
Många extra tillbehör finns till hörapparaten Hörapparaten Quattro. Från vä syns 2 mikrofoner att lägga på bordet eller någon talare längre bort som du upplever svåra att höra. TV-streamer som trådlöst sänder perfekt ljud från TV-n till dina hörapparater. En fjärrkontroll för programbyte och ändring av volym, så vida du inte kan ladda ner ReSound Smart 3D app. 2,4 GHz för en enkel och smidig fjärrkontroll i din mobil. Sist i raden synd ett telefonclip för dig som inte har en smartphone. ReSound LINX Quattro är made for iPhone vilket medger direkt koppling av telefonsamtal till båda dina hörapparater.