Hörselexperten söker Leg. audionom
till vår hörselklinik i Vällingby

Gångavstånd från T-bana och busstorg. Nära Vällingby City med 8 min promenad genom centrumet till Hörselexperten för primär hörselvård och massor av hjälpbehövande patienter som så väl behöver din hjälp.

Legendarisk bild sedan 50-talet
Legendarisk bild från 50-talet.
V som i Vällingby.

 

Vi söker Leg. Audionom med sedvanliga arbetsuppgifter inom Primär hörselvård så som audiogram, behovsbedömning och utprovning av hörapparater och arbetshjälpmedel. Hörselexperten ligger nära Vällingby City med 8 min promenad från T-bana och busstorg. Adressen är Ångermannagatan 78, nära Vällingbyskolan. 

 

Vi söker dig som brinner av att hjälpa personer med hörselnedsättning. Social kompetens som glad och lättsam person och är bra på att skapa första kontakt med patienter. Innehar audionom examen med legitimation. Kan hantera svenska i tal och skrift samt även tala tydligt. Självständigt audionomarbete men också vara bra på lagarbete. Klara av snabba förändringar som audionomyrket alltid kräver. Noggrann och ansvarstagande. Dina arbetsuppgifter kommer till största delen att vara hörapparat anpassning - med allt vad det innebär. Har du kunskaper att rekommendera hörapparat från Stockholms läns Landsting och Fria Valet i Stockholm är det en merit. Vi beaktar också om din resväg till vår Hörselklinik inte är alltför lång. Hos oss på Hörselexperten har du goda möjligheter att utveckla din profession och karriär.

 

Audionomtjänsten är förlagd till Hörselexpertens huvudklinik i Vällingby med Primär hörselvård som startade 2012. Auktoriserad av Stockholms läns Landsting. Leverantörsoberoende. Familjeägt. På Hörselexperten i Vällingby arbetar totalt 6 medarbetare varav 3 audionomer och 3 kundtjänstmedarbetare/servicetekniker samt/säljare av hörselskydd. Vårt arbetslag kännetecknas av en glad och trivsam atmosfär där det är högt i tak för skratt. Kliniken ligger inom gångavstånd 5 minuter från Vällingby T-bana och busstorg. Tjänsten omfattar hel- eller deltid efter ditt önskemål. Vi rekryterar omgående när vi känner att vi hittat rätt medarbetare.

 

Tjänsten kommer att tillsättas snarast 2018-2019 och vi har idag ingen sista ansökningsdag utan rekryterar när vi känner att vi funnit rätt medarbetare.  

Om du känner att denna arbetsplats skulle passa dig - Tveka inte - Hör av dig till oss - för frågor eller sända din intresseanmälan över mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Hälsningar Lena Bäck - Verksamhetschef på Hörselexperten