Signia Laddningsbara Hörapparater

Ladda hörapparaten på natten och klar att använda på dagen
Frihetskänsla att inte behöva tänka på batterier

 
Laddningsbara hörapparater ger frihetskänsla
Frihetskänsla • Inga krångliga batteribyten
Ladda när du sover
 

Laddningsbara hörapparaten Signia Cellion primax med helt inbyggt litium jon battericell och induktiv laddning. Använd hörapparaten på dagen och ladda på natten när du sover.

 

Världen enklaste hörapparat

 

Nästa dag i samband med att du lyfter upp den från laddare startar den automatiskt. Perfekt för dig som har artros fingrar och därför har svårt att byta batterier eller trycka på små knappar.

På en enda laddning kan du använda hörapparaten i 24 timmar med obegränsad streaming. Behöver du extra energi så ladda på i 30 minuter och du får 7 timmar extra användningstid. På bilden syns Cellion och den induktiva laddningsstationen.

 

Tillbehör för Laddningsbara Signia Cellion
Trådlösa funktioner • Bluetooth • Fjärrkontroller 
 
  • Förutom att Cellion är laddningsbar, har den en avancerad hörapparat teknologi som ger dig en mycket god förbättring av din hörsel. Om du vill finjustera din hörapparat ladda gratis ner Signia easyTek app och din smarta telefon fungerar som en fjärrkontroll
  • Ett extra tillbehör easyTek ger Bluetooth och hands free till din smarta mobil. Streama det du önskar - TV - Radio - Musikanläggning - Talböcker - GPS  och ljudet kommer direkt upp i dina laddningsbara Cellion hörapparater
 

Information • Beställning
Kontakta oss på Hörselexperten

 

Här nedan finns annan typ av laddare för Signia hörapparater

 

Så enkelt med laddningsbara batterier. Ladda på natten och använd på dagen. Laddaren eCharger har en dubbelfunktion. Hörapparaten blir både avfuktad och uppladdad. Passar dig som alltid använder din hörapparat varje dag. Om du har problem med artrosfingrar eller av annan anledning har svårt att byta batterier? Eller vill du ladda bara för att det är enkelt och bekvämt? 

Tänk särskilt på!
Hörapparater med speciellt avsedda uppladdningsbara batterier och som på natten stoppas ned i eCharger kan alltså drivas på två olika batterityper. Vanliga batterier och laddningsbara batterier som klarar ca: 300 laddningscyklar. Detta betyder att man bör byta och köpa nya uppladdningsbara batterier runt ca: 1-1½ år. För dig som är vaken länge på dygnet, bör man känna till att ett laddningsbart batteri har en viss livslängd per dygn. Likaså att batteriets kapacitet minskar med hur många timmar du streamar och hur stor förstärkning just du behöver för din hörselnedsättning. Laddningsbart är inte att rekommendera om man har en sporadisk användning av sin hörapparat. För säkert laddningsförfarande ska hörapparaten laddas när du sover på natten och användas på dagen. Alltså inte sitta kvar i laddaren. Ska man då av någon anledning inte använda sina hörapparater bör man ladda upp batteriera först och ta bort hörapparaten från laddaren och öppna batterifacket (eller byta till andra vanliga batterier). Sedan måste man ladda på batterierna när man ska använda de laddningsbara igen.

  • Beräknad livslängd per dygn för 13 batteri ca: 14-16 h
  • Beräknad livslängd per dygn för 312 batteri ca: 12-14 h 

Det är viktigt att påpeka att ladda sin hörapparat, passar dig som klarar sig med en hörapparat användning på ca: 12-14 timmar (beroende på batteriets storlek) och använder sin hörapparater dagligen